Clan w grze Call of Duty 2
proponuje zebrac sie w sobote na ts pomiedzy 12 a 15 ustalcie moze godzine jaka wam mniej wiecej pasuje. Spotkanie miało by na celu ustalenie w jakie dni ile razy wtygodniu i o ktorej robimy trening... I inne sprawy ktore byc moze trzeba bedzie ustalic. Dajcie znac wszystkim ( gikru i reszcie) i postarajcie sie zorganizowac te 20 minut.... Jesli nie pasuje wam termin podajcie propozycje innego ale w miare szybko 2/3 dni gora
wypwiadac sie czy wam pasuje
Ostatnio edytowany przez Shany07 (2013-01-11 22:16:24)
proponuje poniedziałek 21.00. Wtedy większość wraca już z pracy a w sobote w tych godzinach to mogą być na zakupach czy cos z rodzinami więc moim zdaniem ten pomysł odpada.
Moja propozycja to poniedziałek godzina 21.00.
Pisze tego posta gdyż postanowiłem odejsc z clanu... Odejscie moje spowodowane jest mała aktywnoscią clanu, brakiem treningow, i wspolnego grania....
Bardzo dziękuje za wspolnie spędzone chwile na grze mam nadzieje na dalszą współprace z wami...
Pozdrawiam Shany07
jak wyżej, ja na siłę nikogo trzymać nie będę, miło było by jednak gdyby shany zmienił zdanie, ale to już jego sprawa, jako ze w tym momencie mamy jedno miejsce wolne pozwalam wam załatwić jednego zawodnika, jego kandydaturę proszę zamieścić w dziale nabór, każda osoba w osobnym temacie.
Wypowiedzcie się też na temat regulaminu, czy coś jeszcze trzeba dodawać czy też nie